Award Winning The Mirrored Sight Shelter Viewing House, Tea House

Li Hao and Nan Xueqian Illustrates The The Mirrored Sight Shelter Viewing House, Tea House

Li Hao and Nan Xueqian, the thinktank behind the displayed design The Mirrored Sight Shelter - viewing house, tea house by Li Hao and Nan Xueqian demonstrates, The mirrored sight’ tells the story of the longli people — a vernacular community that has experienced isolation and tension in southeast guizhou, china. Located along the longxi river — outside the old town of longli — the project reflects on a critical period, brings in a new regionl landmark and viewpoint where people can rest and enjoy. It is composed of two floors that accommodate only one person: the lower one invites people to stay and rest, while the upper has a pyramidal inner space and provides different viewpoints across the landscape. .

Award Winning The Mirrored Sight Shelter Viewing House, Tea House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=58586

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Ambient homepage.

Design Studio
Copyright © 2010 - 2019 Design Ambient - designambient.com - All Articles