Tang Chung-Han's The Wrinkles of Time Residential

Tang Chung-Han Presents The The Wrinkles of Time Residential

Tang Chung-Han, the architect of the award winning work Award Winning The Wrinkles of Time Residential points out, Old woods and rusted iron leave their marks as they are weathered with the passage of time. Time and traces carry the sentimental moments and memories shared by the family Piecing together, weaving together on the axis of time Uneven, layered, in the setting of space Spatial Axis Horizontal . Vertical A penetrating circulation. Migrating and lingering. The gentleness and simplicity of wooden ceilings Emphasize the textures of the stone main wall Creation, warm spaces, and points of focus on elevated surfaces.

Tang Chung-Han's The Wrinkles of Time Residential Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=54548

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Ambient homepage.

Museum of Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Ambient - designambient.com - All Articles